Semalt Biedt 5 Tips Om Een Waarde Toe Te Voegen Voor SEO Met Guest Blogging


Geruchten gaan rond, dat gast blogging misschien niet een levensvatbare optie is om de zoekranglijst te verbeteren, of dat het tot strafvervolging leidt. Het kan het gevolg zijn van een misverstand van de aankondiging van Matt Cutts in zijn blogpost 2014, over de slechte staat van het bloggen van gasten. Maar wat hij bedoelde was dat het te spammy werd gekregen en met slechte kwaliteit van de inhoud geknipt was en niet dat het irrelevant was voor ethische marketeers die kwaliteitinhoud willen chrijven en promoten.

De vooraanstaande expert van Semalt Digital Services, Lisa Mitchell, deelt vijf manieren om door te gaan met het gebruik van bloggen als marketingstrategie, zowel voor SEO als voor linkbouw zonder hiccups.

Links moeten waarde toevoegen aan de inhoud
Een goede strategie voor SEO en gebruikerservaring is om ervoor te zorgen dat alle links in een site waarde bieden of van belang zijn voor de lezer. Het vergroten van de relevantie van het concept en onderwerpen aan een post, zal zinvol zijn voor zowel zoekmachines als bezoekers

Het koppelen moet van hoge kwaliteit zijn
Het koppelen van inhoud moet van hoge kwaliteit zijn, waardoor het meer waarde biedt aan de lezer. Lage kwaliteitslinks hebben ernstige gevolgen. Niet alleen zal het niets voor de post doen, maar kan ook zoek rankings en reputatie pijn doen voor de site waaraan een gast wordt geplaatst. Er wordt gezegd dat alle gastposten het beste werk moeten zijn van de persoon die het creëert, vooral als het bedoeld is om bij te dragen aan grote naampublicaties.

Alleen gastpost op een site zonder links te gebruiken
Links zouden de primaire motivatie moeten zijn om deel te nemen aan het plaatsen van een gast. Als het enige doel van het posten van gasten om links te krijgen, lijdt de kwaliteit van de inhoud ongetwijfeld. Guest posting biedt inhoudschrijvers meer voordelen dan links en follow-backs. Bijvoorbeeld, het brengt een individu voor een nieuw publiek dat ze anders niet zouden hebben ontmoet. Ook helpt het om authenticiteit te vestigen, en die is een expert op hun gebied. Ten slotte verbetert het verwijzingsverkeer, dat vertaalt naar verhoogde leads of verkoop.

Gastposten zouden moeten koppelen aan andere gezaghebbende sites en niet alleen uw eigen
Door naar persoonlijke blogs of andere dingen te koppelen, kunnen de eigenaars van bloggen beseffen dat u alleen na de links bent, die een goede manier zijn om de geloofwaardigheid te vernietigen en de mogelijkheid om niet opnieuw naar blogs te worden gevraagd. Het koppelen naar persoonlijke berichten moet minimaal 2-3 keer zijn, terwijl de rest zich concentreert op andere relevante, gezaghebbende sites, waaronder interne links. Hoogwaardige blog posts zijn ongeveer 1.149 woorden lang met in totaal 10 links

Vergeet niet de link in je auteur bio
De auteur bio link is verantwoordelijk voor het genereren van verwijzingsverkeer naar een site. Het is echter een gevolgde link die verschrikkelijke gevolgen kan hebben voor de zoekranglijst. Google is altijd op de hoogte van het aantal verwijzingen die men op hun site krijgt van links naar auteurs profiel.

Conclusie
Gasten bloggen is niet irrelevant en fungeert nog steeds als een effectieve strategie. Gast blogging van lage kwaliteit doet weinig voor een site in vergelijking met het plaatsen op gezaghebbende sites in uw niche die een efficiënte manier blijft om verkeer, zichtbaarheid en rankings te verhogen.

Posting Komentar

0 Komentar